De houten dieren van het Duitse merk Holztiger zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Ze worden met de hand gemaakt van esdoorn- of beukenhout en handgeschilderd met verf op waterbasis. De dieren worden prachtig afgewerkt, zijn glad en afgerond en daarom veilig om mee te spelen voor kleine kinderen.

De dieren hebben een relatief groot formaat en zijn daarom erg geliefd ook bij kleinere kinderen.  Met dit pure speelgoed laat je kind eenvoudig zijn/haar creativiteit de vrije loop en creëer je al snel je eigen fantasiewereld met deze leuke dierenvriendjes. Daarnaast ondersteunen de dieren educatief spel. Welk dier leeft in het water? Hoe wordt de baby van een beer genoemd? Welk geluid maakt een leeuw? 

Zodra je kindje uitgespeeld is dan is het zonde om de dieren weg te stoppen. Door het mooie design staan ze superleuk in de kinderkamer ter decoratie. 

 

 • duurzaam speelgoed 
 • tevens decoratieve functie 
 • voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen 

 

Sorteer op
per pagina
 • Holztiger kerststal Caspar (80293)
  Holztiger kerststal Caspar (80293)

  Kent jouw kindje het kerstverhaal al? Speel het na met o.a. deze mooie houten koning Caspar de Wijze. Hij past perfect in de Holztiger kerststal, welke los verkrijgbaar is.

  Alle figuren zijn handgemaakt en afgewerkt met verf op…

  € 11,95
 • Holztiger kerststal kribbe kindje (80298)
  Holztiger kerststal kribbe kindje (80298)

  Kent jouw kindje het kerstverhaal al? Speel het na met o.a. deze mooie kribbe met kindje Jezus. Hij past perfect in de Holztiger kerststal, welke los verkrijgbaar is.

  Alle figuren zijn handgemaakt en afgewerkt met verf op…

  € 11,95
 • TIJDELIJK UITVERKOCHT

  Holztiger kerststal engel (80299)
  Holztiger kerststal engel (80299)

  Kent jouw kindje het kerstverhaal al? Speel het na met o.a. deze mooie houten engel uit het verhaal. Hij past perfect in de Holztiger kerststal, welke los verkrijgbaar is.

  Alle figuren zijn handgemaakt en afgewerkt met verf op…

  € 11,95
 • TIJDELIJK UITVERKOCHT

  Holztiger kerststal Joseph (80297)
  Holztiger kerststal Joseph (80297)

  Kent jouw kindje het kerstverhaal al? Speel het na met o.a. deze mooie houten Joseph. Hij past perfect in de Holztiger kerststal, welke los verkrijgbaar is.

  Alle figuren zijn handgemaakt en afgewerkt met verf op waterbasis. Het…

  € 11,95
 • Holztiger kerststal herder (80303)
  Holztiger kerststal herder (80303)

  Kent jouw kindje het kerstverhaal al? Speel het na met o.a. deze mooie houten herder. Hij past perfect in de Holztiger kerststal, welke los verkrijgbaar is.

  Alle figuren zijn handgemaakt en afgewerkt met verf op waterbasis. Het…

  € 11,95
 • Holztiger houten schaap (80073)
  Holztiger houten schaap (80073)

  Dit houten schaap van het merk Holztiger is een echt kunstwerkje. Hij is handgemaakt en afgewerkt met verf op waterbasis. Het design is speciaal ontworpen voor kinderen en ook het formaat is daarop aangepast. De dieren van het…

  € 8,95
 • Holztiger houten geit (80080)
  Holztiger houten geit (80080)

  Dit houten geit van het merk Holztiger is een echt kunstwerkje. Hij is handgemaakt en afgewerkt met verf op waterbasis. Het design is speciaal ontworpen voor kinderen en ook het formaat is daarop aangepast. De dieren van het merk…

  € 6,50
Sorteer op
per pagina
© 2017 - 2022 BABILOE KIDS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel