Voorwaarden retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@babiloekids.nl 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op, hierbij gelden de volgende uitzonderingen:

  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneer baar.
  • Producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument.
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.
  • Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  • Producten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft.

Download hier het modelformulier herroeppingsrecht / retouren 

 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
De verzendkosten om het product retour te sturen dienen betaald te worden door de consument. Mits anders overeengekomen.

 

Tot wanneer kan ik het product retourneren?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug? 
We storten uw geld terug doormiddel van een refund via ons betaalsysteem Mollie. Mollie verwerkt terugstortingen altijd de eerstvolgende werkdag. Voor de meeste betaalmethodes geldt dat de klant het bedrag dan dezelfde dag al op de rekening ontvangt. Dit is wel afhankelijk van het land waar de rekening zich bevindt.

Het terugstorten van een creditcard transactie kan langer duren. Dit komt doordat het via het systeem van de creditcard leverancier gaat en via de systemen van de creditcardmaatschappijen. Als je een creditcard transactie refund dan zal deze uiterlijk binnen 14 dagen op het creditcard statement staan van de klant.

Let op, het bedrag van de creditcard refund zal niet op de rekening gestort worden. Je kunt deze refund terugvinden op de creditcard statement. Dit is het overzicht waar alle transacties van de creditcard terug te zien zijn.
 


Hoe moet ik het product retourneren? 
Het product dient in de originele staat retour gezonden te worden, in de originele onbeschadigde verpakking. Daarbij draagt u zorg voor een verzendverpakking van stevig materiaal zodat de producten onbeschadigd raken. U stuurt het product op deze manier inclusief het retourformulier, dat u hier kunt downloaden, naar ons toe. Bewaar altijd de Track & Trace code, indien nodig kunnen we op deze manier het pakket natrekken.

 

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour? 
Zodra wij het product inclusief retourformulier hebben ontvangen zullen wij het product controleren. Indien deze volgens de voorwaarden ontvangen wordt zullen wij overgaan tot een refund en u daarvan op de hoogte stellen per mail.

 

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen? 
Elke bestelling wordt zorgvuldig door ons gecontroleerd voor verzending. Mocht er toch een bestelling niet compleet of beschadigd bij u binnenkomen dan horen wij dit graag binnen 48 uur per e-mail info@babiloekids.nl

In je e-mail dien je het volgende te vermelden: het ordernummer, de aankoopdatum, de artikelomschrijving en een zeer duidelijke omschrijving van de klacht (eventueel aangevuld met fotomateriaal). Binnen 5 werkdagen berichten wij je over de afhandeling.

 

© 2017 - 2022 BABILOE KIDS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel