Even voorstellen! Ik ben Denise  (33), het gezicht achter de webshop Babiloe Kids
 

"Toen ik in 2016 moeder werd van mijn zoontje Maddox ontdekte ik een hele nieuwe wereld. Het werd een uitdaging om hippe, stoere en bijzondere babyproducten te vinden. Ik struinde daarvoor dagelijks het internet af en bezocht de tofste conceptstores in binnen- en buitenland. Op zoek naar de verborgen adresjes met de mooiste merken. Unieke designs, goede kwaliteit en eco-vriendelijke producten, dat was wat ik wilde voor mijn pasgeboren kindje. Het kostte mij een hoop tijd om die spullen te vinden. Tijd die de meeste mama's en papa's niet hebben. Zo is het idee voor Babiloe Kids ontstaan. Ik besloot andere (toekomstige) ouders te helpen en van mijn passie mijn werk te maken door mijn eigen lifestyle webshop op te richten." 

 

Babiloe Kids is inmiddels dé online plek waar je de hipste musthaves en unieke cadeaus voor kinderen van 0 t/m 6 jaar kunt vinden. Onze collectie bestaat uit een breed assortiment waarbij alle producten stijlvol met elkaar gecombineerd kunnen worden. Op Instagram zie je vaak perfect gestylde kinderkamers of speelhoekjes voorbij komen. Dat kun jij vanaf nu ook! Eenvoudig met de producten uit onze shop.  En kom je er toch niet helemaal uit? Dan vinden we het leuk om je te adviseren. 

 

Uitendelijk is het onze missie is om met Babiloe Kids een positieve bijdrage te leveren aan het plezier om te winkelen voor je (pasgeboren) kindje. Met de snelheid en het gemak van online winkelen plus onze persoonlijke service, doen we iedere dag ons best elke winkelervaring zo fijn mogelijk te maken. Elke bestelling pakken we als extra service leuk in voordat we deze verzenden, zodat het een feestje is wanneer je bestelling wordt bezorgd.

 

We hopen je te kunnen inspireren met onze collectie en wensen je alvast veel shopplezier!

 

 

 

 

© 2017 - 2022 BABILOE KIDS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel